Kinderworkshop werken met speksteen

Hou je van knutselen ? Dan heeft Museum de Vier Quartieren iets leuks voor jou en jouw vriendjes of vriendinnetjes.
Op 30 mei gaan we werken met SPEKSTEEN.
Schaven, schuren en polijsten en de deelnemers gaan met een leuke herinnering naar huis. Zij kunnen thuis zeggen dat ze het helemaal zelf gedaan hebben !
Als je mee wil doen ben je welkom. We beginnen om 14.00 en de workshop duurt tot 16.00 uur.
Opgeven, vóór 23 mei, kan bij Bets van Hastenberg (hastenbergam@hetnet.nl) of bij Sjef Rooijackers (ellen.sjefrooijackers@hetnet.nl). Deelname kost € 5,00.
Voor meer informatie kijk je op www.museumdevierquartieren.nl bij ‘mogelijkheden’ onder het kopje ‘Kinderworkshops’.

Op het programma voor het jaar 2018 staan nog:
grote bellenblaas en zonneklep maken (27 juni), 3-D bouwen met rietjes (26 september), Spin in web maken (31 oktober) en speculaas bakken (28 november).
Daarnaast organiseren wij ook kinderfeestjes met een echte ESCAPE-CAVE!!!
Ook daarover vindt je informatie op de website van het museum.

We zien je graag in Museum De Vier Quartieren achter de kerk aan de Sint Odulphusstraat 11.